Prinsessan på ärten säng

Prinsessan på ärten säng
Säng till flickrum

2013-01-30

Golv

Golvet är färdigt som syns och jag är riktigt nöjd, fönstret kommer att se  snyggt ut bakom räcket som ska monteras, ska svarva de små stolparna först. 

2013-01-22

Hissdörr på 4de våningen


Så här blev hissdörren, jag har använt 5mm playwood, inte klätt den bara slipat och lackat, utnyttjat mönstret i skivan, det blev en dekorativ effekt. Den mörka rundeln fanns när jag sågade ut väggen. 

2013-01-21

Liten toalett i sovrum.

Nu har jag kommit högst upp i dockskåpet och har börjat inreda första sovrummet, än så länge ser det bra ut.Funderar hur sista hissdörren ska se ut, har lite ideèr så det löser sig.Kakelplattorna i toaletten är utskurna i lättspackel och raden med mönstrade plattor har jag fotat från en tidning, minskat ner bilden till lagom storlek och sen kopierat så många som jag vill ha, klippt ut rutorna och limmat fast, lackat dem sedan och det ser riktigt naturligt ut.



2013-01-17

Te kannor från Kina

Jag har varit ute på tradera en hel del på sistone, hittade dessa te kannor, de är gjorda i terrakotta tror jag det ser så ut på insidan, inte för att jag vet vad jag ska med så många kannor men de är ju så fina, ca 3,5cm i  diameter, kostade inte många kr.